Масларова на фризьор 4 пъти седмично



Истинско преживяване за всички работещи в известен фризьорски салон е почти ежедневното посещение на бившата социална министърка. Мадам Масларова от години поддържа прическата си при едни и същи коафьор и записваането на час при него за нея е със специални преференции.
Дори и времевият отрязък, в който натруфената Емилия има възможност и желание да си направи косата, да е зает, веднага се правят невероятни комбинации, за да се освободи за нея. Така тя се радва винаги на максимален комфорт и разкрасяване.
Веднага щом коафьорът приключи с оформянето на прическата й, Масларова набира номера на шофьора си и кратко и ясно казва "Готова съм". Има-няма десет секунди след това пред вратите на салона спира черен джип с още по-черни стъкла, в който настоящата депутатка се качва и изчезва из трафика на столицата.
Цената на прическата на бившата министърка е бая солена - близо 100 лева. Простата сметка показва, че Масларова пръска около 400 лева седмично, или 1600 лева на месец само за косата си. Интересно, от къде тези пари ?!
Tyxo.bg counter